Waarin onderscheidt MinusPlus zich?

Persoonsgericht en denken in oplossingen

 

Wij zijn een professioneel bedrijf met meer dan 20 jaar werkervaring op het gebied van schulddienstverlening. Onze diensten leveren wij persoonsgericht. Dit is ook onze passie. Wij denken in oplossingen in plaats van in problemen. Daarnaast leveren wij onze diensten snel, accuraat en vakkundig. Door onze persoonlijke aanpak creëren wij rust bij onze cliënten, waardoor er een ontspannen sfeer ontstaat om het probleem gezamenlijk op te lossen.

Daarnaast geven wij onze cliënten handvaten om zelfstandig verder te gaan (kennis overdracht), zodat het probleem structureel wordt opgelost en de kans op recidive wordt verkleind.

 

Uw partner bij financiële problemen op de werkvloer

MinusPlus biedt hulp bij alle zaken rondom persoonlijke administratie, financiën en schulden. Wij richten ons daarbij op bedrijven met werknemers met financiële problemen of werknemers die hierin dreigen te geraken. Onze expertise in het vinden van passende oplossingen voor deze problemen draagt bij aan het terugdringen van financiële problemen op de werkvoer, zodat de focus op het werk terugkeert. Wij bieden een structurele oplossing waardoor de kans op recidive wordt verkleind. Daarbij richten wij ons ook op de achterliggende problematiek.

Kernwaarden

N

Persoonlijk en gelijkwaardig

N

Deskundigheid waarborgend

N

Slagvaardigheid

N

Betrouwbaar

N

Oplossingsgericht

N

Resultaatgericht

N

Integer

N

Flexibel

N

Gedreven

N

Enthousiasmerend

Vrijblijvend meer informatie over onze aanpak?

 

Wilt u weten welke aanpak voor uw werknemer uitkomst biedt? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Wilt u graag een gratis adviesgesprek plannen?