Vrijblijvend een afspraak maken?

Wij zijn er wel. Met een koekje bij de koffie gaan we samen kijken welke oplossing het meest geschikt is voor uw werknemer.

afspraak maken

Gezonder eten en werken aan de mindset

Duurzame inzetbaarheid en financiƫle vitaliteit

Een gezonde levensstijl zoals sporten, gezonder eten en werken aan de mindset, goed letten op zware werkzaamheden en stoppen met roken zorgt direct voor meer energie op de werkvloer. Zo houden we het werk langer vol en met meer plezier en vitaliteit.

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun werknemers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen en wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die er voor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een manier om de duurzame inzetbaarheid van uw werknemer te ondersteunen. Een onderneming onderneemt maatschappelijk verantwoord indien zij haar activiteiten bewust richt op het toevoegen van waarde aan zowel mensen, maatschappij als milieu, daarin steeds opnieuw een zorgvuldige balans zoekt, daarover op een actieve en transparante manier verantwoording aflegt en daarover met haar betrokkenen een open dialoog voert. MVO is een maatgerichte aanpak tussen werkgever en werknemer om gezamenlijk het meest positieve resultaat te bewerkstelligen.

Meer informatie over duurzame
inzetbaarheid van uw medewerkers

Wilt u meer informatie over duurzame inzetbaarheid, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Wil je graag een gratis advies gesprek aanvragen?

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met het privacybeleid van Minus Plus.