Budgetbeheer

Financiële rust dankzij budgetbeheer

 

Een terugval in inkomsten, waardoor betaalachterstanden kunnen ontstaan. Mogelijk staan deurwaarders al op je stoep en ervaar je stress. Door de bomen zie je het bos niet meer en je denkt: “Waar moet ik beginnen?”

Met Budgetbeheer krijg je grip op je financiën onder begeleiding van onze professionele en onafhankelijke schulddienstverleners.

Het doel van budgetbeheer

Wij helpen zeer verschillende cliënten met verschillende diensten zoals bewindvoering, budgetbeheer en budgetcoaching. Sommige cliënten hebben een schuld, anderen lukt het niet om de financiële administratie zelf bij te houden of vinden het simpelweg prettig als zij hulp krijgen bij financiële zaken. Wat de reden, oorzaak of uw doel ook is, voor ons is dat altijd hetzelfde: uw financiële gezondheid. Wij helpen onze cliënten financieel gezond te worden én te blijven, daarnaast werken we met sommige cliënten toe naar financiële onafhankelijkheid.

Voor wie is budgetbeheer?

Budgetbeheer is geschikt voor iedereen die hulp wilt bij zijn of haar financiën. Soms wordt budgetbeheer opgelegd door de gemeente bij schulden of wordt het gecombineerd met bewindvoering. Voor cliënten met schulden is budgetbeheer vaak tijdelijk. Is de schuld afgelost en zijn de financiën weer op orde? Dan wordt het budgetbeheer opgeheven en krijgt u zelf weer de volledige zeggenschap over uw inkomsten en uitgaven.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons via het contactformulier of bel ons.