MinusPlus is onlangs toegetreden als partner van het Armoedepact Almelo. De officiële handeling, het plaatsen van de benodigde handtekeningen, vond plaats op 7 december 2016, tijdens de conferentie van het Armoedepact in het Polmanstadion. 

Met deze deelname zet MinusPlus een belangrijke stap in haar wens om de armoede in Almelo en omstreken verder terug te dringen. 

Vitaal in Twente zet zich in voor een gelukkig, gezond en actieve en samenleving in Twente. Met samenwerkende partners en zorgverzekeraars worden jong en oud gestimuleerd om actief en preventief aandacht te besteden aan de eigen gezondheid en vitaliteit. MinusPlus richt zich hierbij vooral op de financiële vitaliteit. Een gezond budget levert een positieve bijdrage aan het algemeen welbevinden van mensen. Met als resultaat dat zij hierdoor minder gebruik hoeven maken van de zorg.  

Heeft u schulden, of is er beslag op uw inkomen gelegd? Weet u niet op welke voorzieningen u recht heeft of heeft u geen overzicht in uw administratie? Wilt u bespaartips of heeft u hulp nodig bij het lezen van brieven of het invullen van formulieren?

MinusPlus houdt vanaf 1 januari op dinsdagmiddagen een inloopspreekuur voor deze en andere vragen op financieel gebied. Een afspraak maken is niet nodig, tenzij u op een specifiek tijdstip geholpen wilt worden. U kunt dan bellen naar 06-44155535 of 06-24776247. Locatie: Medisch Centrum "de Kolk", Bornerbroeksestraat 46 in Almelo.

Met ingang van 1 februari is MinusPlus gevestigd in Business Center Utopia aan de Twentepoort Oost 61-26 , 7609 RG Almelo. De overige contactgegegevens blijven ongewijzigd.

Door deze verhuizing sluit MinusPlus nauwer aan bij haar marktgebied in Twente. Op 16 maart wordt een bijeenkomst georganiseerd waarbij we onze relaties op de nieuwe locatie onder het genot van een hapje en een drankje hopen te ontmoeten.

Het hebben van financiële zorgen heeft vaak invloed op de gemoedsrust van de werknemer waardoor hij/zij zich niet voor de volle 100% kan inzetten/ presteren. 

Als werkgever kunt u het verschil maken door uw werknemers te helpen bij het vinden van oplossingen.

Het hebben van geldzorgen leidt tot stress en zijn vaak letterlijke ziekmakers.

Hoewel geldproblemen in eerste instantie privéproblemen zijn, wordt het al heel snel ook een probleem van de werkgever.

Wij bieden intensieve persoonlijke begeleiding aan huis. Daar kunnen wij de "gehele situatie" overzien en de privacy van uw werknemers waarborgen.

Wij hanteren geen wachtlijsten en kunnen in de meeste gevallen binnen drie werkdagen bij uw werknemer zijn.

Onze opdrachtgevers


  • Gemeente Rijssen-Holten
  • Johma
  • Twente Milieu
  • Dasko
  • De Groene Taxi Almelo
  • Carinova
  • ZorgAccent

Laat gerust uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.

MinusPlus voor werkgevers en werknemers

MinusPlus is een adviesbureau met een brede expertise op het gebied van financiële begeleiding en schulddienstverlening. Wij zijn sinds 2000 actief in de schulddienstverlening en hebben bij diverse hulpverlenende instanties en gemeenten ervaring hebben opgedaan.

Sinds 2011 richt MinusPlus zich specifiek op het begeleiden van werkgevers waarvan medewerkers in een schuldenproblematiek zijn beland. Vertrouwen, openheid en inzicht in hun financiële situatie zijn belangrijke voorwaarden om tot goede oplossingen en resultaten te komen. Alleen samen met de werknemer kunnen de financiële problemen worden opgelost. Volledige medewerking is derhalve nodig.

Bekijk onze website en neem gerust contact op.

Realisatie: Nederland-Site